Contact
Ambassadeur programma
Acties
Direct uw winst berekenen

Ambassadeur programma

PureSolar hecht veel waarde aan de relatie met haar klanten. Na een plaatsing zal een adviseur van PureSolar u na een periode van een aantal weken nogmaals bezoeken. Tijdens dit bezoek kunt u eventuele vragen stellen en wordt de plaatsing van de installatie met u geëvalueerd. Ook vragen wij om een recensie inclusief rapportcijfer. Dit om onze service verder te optimaliseren.

Wat houd het ambassadeursprogramma in?
Vrienden en bekenden kunnen natuurlijk ook geïnteresseerd zijn in de voordelen die zonnepanelen van PureSolar kunnen bieden. U kunt deze namen en adressen ook via onze website doorgeven. Of indien vrienden en bekenden zelf een aanvraag via de website doen, dan kunnen zij aangeven dat zij via U komen.

Een verkoop op een door u opgegeven adres?
Mocht er ook nog een verkoop plaatsvinden op een adres wat door u is doorgegeven, dan waarderen wij dat met een door u uitgezocht cadeau.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden;

  • Dinercheque t.w.v. €75,00
  • VVV-bon t.w.v. €75,00
  • Tablet waarmee u de opbrengsten van uw zonnepanelen kunt monitoren.

Zodra de zonnepanelen bij de door u aangeleverde klant zijn geplaatst brengt uw verkoopadviseur de cadeaubon/tablet bij u langs.

Straatambassadeursprogramma
Naast het reguliere ambassadeursprogramma heeft PureSolar tevens een straat-ambassadeursprogramma ingericht. Dit programma omvat een kortingsstaffel aangevuld met een cadeau uit het reguliere ambassadeursprogramma, één en ander afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers in een bepaalde straat of woonblok.