Contact
Ambassadeur programma
Acties
Direct uw winst berekenen

Ambassadeur programma

PureSolar hecht veel waarde aan de relatie met haar klanten. Na een plaatsing zal een adviseur van PureSolar u na een periode van een aantal weken nogmaals bezoeken. Tijdens dit bezoek kunt u eventuele vragen stellen en wordt de plaatsing van de installatie met u geëvalueerd. Ook vragen wij om een recensie inclusief rapportcijfer. Dit om onze service verder te optimaliseren.

Wat houd het ambassadeursprogramma in?

Vrienden en bekenden kunnen natuurlijk ook geïnteresseerd zijn in de voordelen die zonnepanelen van PureSolar kunnen bieden. U ontvangt van uw adviseur een 3-tal vouchers, die u aan hen kunt doorgeven. Zodat uw relatie en u van een mooi ambassadeursvoordeel kunnen genieten. 

U kunt deze namen en adressen ook via onze website doorgeven. Of indien vrienden en bekenden zelf een aanvraag via de website doen, dan kunnen zij aangeven dat zij via U komen.

Dubbel Cadeau!

Mocht uw relatie kiezen voor Zonnepanelen van PureSolar dan ontvangen zij, dankzij u, een extra korting van 100,00 euro op haar zonnepanelensysteem. En natuurlijk waarderen wij u ook met een cadeaubon.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden;

*Dinercheque t.w.v. €100,00

*VVV-cadeaukaart t.w.v. €100,00

vvvdvvv

 

*Zodra de zonnepanelen bij de door u aangeleverde klant zijn geplaatst brengt uw verkoopadviseur de cadeaubon bij u langs.