Contact
Ambassadeur programma
Acties
Direct uw winst berekenen

Als het niet alleen goed maar ook mooi mag zijn...

04 March 2021

PureSolar - zonnepanelen AEG

Glas-glaspanelen hebben als voordeel dat de afname van de energie-opbrengst door het jarenlang blootstaan aan vocht, temperatuursverschillen en mechanische spanning veel minder is dan conventionele zonnepanelen.
Conventionele panelen bestaan uit een laag glas, een laag met zonnecellen en aan de achterzijde een kunststof folie. Fabrikanten geven over het algemeen een vermogensgarantie van 80% na 25 jaar.
Glas-glas panelen hebben in plaats van de kunststof onderkant een glazen onderkant en hebben daardoor minder last van de weersinvloeden. Fabrikanten van glas-glas zonnepanelen geven een vermogensgarantie van 82,5 % na 30 jaar.

Tot voor kort waren glas-glaspanelen over het algemeen niet moeders mooiste. Tot voor kort dus, want nu komt AEG met een zeer fraai glas-glaspaneel van 330 wp een vermogensgarantie van tenminste 82,5 % na 30 jaar. Vandaar dat wij, want we houden van heel goed én heel mooi, ze in ons portfolio hebben opgenomen.

Samen met de zekerheid van SGZE en ZonneGarant die u krijgt bij PureSolar, is dit de beste garantie voor kwaliteit in de markt...

Meer weten? Bel of mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact op.

T: 040 760 09 77
E: info@puresolar.nl