Contact
Ambassadeur programma
Acties
Direct uw winst berekenen

Corona Restaurant ACTIE Valkenswaard

23 June 2020

PureSolar - Corona restaurant actie

Corona Restaurant ACTIE PureSolar / Rondom Valkenswaard
VALKENSWAARDSE RESTAURANTS

De start van het jaar 2020 is voor vele medeondernemers in Valkenswaard één van de lastigste ooit als gevolg van de Corona crisis.

Maar ook de inwoners van de gemeenten Valkenswaard, Heeze / Leende en Aalst-Waalre zien een jaar van hobbels, waarin zij mogelijk ook niet op vakantie kunnen. Velen kiezen ervoor om het huis of de tuin onder handen te gaan nemen. Het nadenken over verduurzamen van de woning, zodat de woonlasten de komende jaren dalen, speelt ook bij veel huishoudens.

Om de verduurzaming van woningen en tegelijkertijd ondersteuning van Valkenswaardse Restaurants te koppelen aan elkaar, hebben wij als PureSolar de volgende Corona Restaurant actie.

Wat houd de actie in; Indien u een Zonnepanelensysteem bij PureSolar aanschaft in de periode van 16 juni tot en met 31 augustus 2020, en u bent woonachtig in Valkenswaard, Heeze / Leende en Aalst-Waalre, dan ontvangt u van ons een Restaurantcheque, te besteden bij een aantal valkenswaardse restaurants. Bij een systeem tot en met 10 panelen een cheque van 50 euro en bij een systeem van 11 panelen en meer een cheque van 100 euro. (de actievoorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.puresolar.nl/acties

Zo kunt u zich Verheugen op een leuke en smakelijke avond op kosten van PureSolar. En helpen we Valkenswaardse Medeondernemers.

Bij de hier vermelde Valkenswaardse Restaurants;
Sirtaki
De KunstKeuken
Eden
Torino
Acqui tato Rico
Pinchos
Papa di Kookt
Markt 14

Voorwaarden
www.puresolar.nl/acties

Rondom Valkenswaard
https://issuu.com/rondommedia/docs/opmaakissuejuni2020

https://www.puresolar.nl/nl/acties