Contact
Ambassadeur programma
Acties
Direct uw winst berekenen

PureSolar aanwezig bij Energiecafé in Mierlo

21 February 2017

PureSolar aanwezig bij Energiecafé in Mierlo

Energiecafe in Mierlo

De gemeente organiseert samen met SlimWonenPlus, Reimarkt en het Platform Duurzaam Geldrop-Mierlo een informatiebijeenkomst over mooier, duurzamer, comfortabeler en goedkoper wonen.

Mierlo: donderdag 23 februari in D'n Intheek (bibliotheek), Dorpsstaat 113

Direct aanmelden

U zich aanmelden via de volgende link: https://energiecafemierlo.eventbrite.nl

Informatiebijeenkomsten

Op een van deze avonden krijgt u zowel informatie over energiebesparende maatregelen als over Nul op de Meter. U krijgt uitleg over wat Nul op de Meter is en wat daar allemaal bij komt kijken. U hoeft niet bang te zijn voor lange verhalen over ingewikkelde technieken. U krijgt voorbeelden te zien van wat er mogelijk is en wat u dit kan opleveren. Er wordt ook aandacht besteed aan subsidies en financiering. Na afloop kunt u alle informatie per e-mail ontvangen zodat u het thuis nog eens na kunt lezen.

Verbouwen naar een energiezuinige woning

Bij een duurzame verbouwing kunt u denken aan isoleren, ramen vervangen of een duurzame verwarmingsinstallatie. Dan blijft het 's winters lekker warm in huis en zomers blijft de hitte juist buiten de deur. Maar u kunt nog een stap verder gaan. Dan staat de energiemeter voortaan op nul!

Meer informatie

Wilt u alvast een indruk krijgen van wat mogelijk is met uw woning, kijk dan alvast rond op deze website. Voor mensen die echt een stap verder willen gaan heeft Reimarkt het zogenaamde Alles-in-Huis pakket samengesteld met SeizoenSerre. Op de website www.reimarkt-denbosch.nl vindt u meer informatie over energierenovaties en het Alles-in-Huis pakket.

We hopen u te mogen verwelkomen op 23 februari om 20:00 uur in D'n Intheek (bibliotheek) in Mierlo. De zaal is open vanaf 19:45 uur.