Contact
Ambassadeur programma
Acties
Direct uw winst berekenen

Vacature Verkoopadviseur M/V

22 February 2018

PureSolar - personeel gezocht

Wij zijn gespecialiseerd in zonnepanelensystemen. Elk systeem is maatwerk en als adviseur maak je een belangrijk onderdeel uit van dat maatwerk. Je gaat bij onze potentiele klanten op afspraak op bezoek om de specifieke situatie bij hen te beoordelen en natuurlijk om een op maat gemaakt pakket te presenteren. Als verkoopadviseur bij PureSolar ben je verantwoordelijk voor het opvolgen ven leads en offerteaanvragen bij jou in de regio.

Deze afwisselende functie zal voornamelijk worden uitgevoerd vanuit huis (indien gewenst op kantoor) en op locatie bij de klant. Het betreft een functie voor minimaal 36 uur, de werktijden zijn flexibel en liggen tussen 9.00 en 22.00 uur.

Wij zijn op zoek naar:
Kandidaten die ervaring hebben als verkoopadviseur in de Business-to-Consumer (B2C) markt. Je hebt een werk- en denk niveau op minimaal MBO niveau maar nog belangrijker; Je beschikt over uitstekende presentatietechnieken, een goed ontwikkeld luisterend vermogen en hebt een gezonde commerciële drive. Ervaring in de Zonnepanelenbranche is een pré; denk zelf mee over de mogelijkheden en neem hierin eigen initiatief. Goede voorlichting is het halve werk.

Werkgebied:
Noord Brabant
Regio 's-Hertogenbosch - Oss – Schijndel

Wij bieden jou:
PureSolar heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat betekent dat wij jou niet zomaar de baan op sturen. Wij bieden je een afwisselende en zelfstandige functie in een jonge, dynamische werkomgeving binnen een branche met een ideaal marktpotentieel! Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en initiatieven te nemen.

Je krijgt de mogelijkheid om zelf de hoogte van je inkomen te bepalen, waarbij een meer dan prima salaris vanaf de eerste dag mogelijk is.

Info:
Voor meer informatie mail naar info@puresolar.nl of bel (+31) 040-7600977.