Contact
Ambassadeur programma
Acties
Direct uw winst berekenen

Waarom zonnepalen kopen met SGZE? Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

31 October 2018

PureSolar SGZE
  • Uw aanbetaling is gegarandeerd.
  • Toekomstige aanspraken op fabrieksgarantie worden overgenomen.
  • Kwaliteit en deskundigheid.
  • Geschillencommissie.

U wilt de zekerheid dat uw investering voor zonnepanelen goed voor elkaar is. Een leverancier die is aangesloten bij SGZE biedt u die zekerheid. 

Aangesloten leveranciers hebben minimaal een jaar ervaring met het leveren en installeren van zonnepanelen, hebben aantoonbaar gemaakt dat ze hun financien op orde hebben en onderschrijven de voorwaarden die de stichting stelt aan haar leden.

Als u een aangesloten leverancier inschakelt bent u verzekerd van het feit dat in geval van faillissement van de leverancier de stichting uw aanbetaling garandeert. U heeft dus geen financieel nadeel. 

Niet alleen uw aanbetaling is gegarandeerd ook uw toekomstige garantieaanspraken worden door de stichting overgenomen. Mocht uw leverancier niet meer bestaan dan kunt u zich wenden tot de stichting. Zij zal op haar beurt een leverancier aanwijzen die uw garantie aanspraken zal afhandelen en oplossen. 

Om een dergelijke uitgebreide garantie te kunnen bieden dienen de aangesloten bedrijven aan strikte voorwaarden te voldoen. Kwaliteit, ervaring en financiele zekerheid zorgen ervoor dat u als eindklant zorgeloos kunt blijven genieten van uw zonne-energie systeem. De SGZE zorgt ervoor nu en in de toekomst.