Contact
Ambassadeur programma
Acties
Direct uw winst berekenen

Over ons

Wie is PureSolar?

PureSolar is een bedrijf gespecialiseerd in enkel en alleen zonnepaneelsystemen. Dit is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen wij tegen zeer concurrerende tarieven hoogwaardige service en kwaliteit leveren. PureSolar vindt dat een zonnepaneel systeem maatwerk dient te zijn. De adviseurs van PureSolar komen bij u langs om de specifieke situatie te beoordelen en zij presenteren u direct een op maat gemaakt pakket.

PureSolar ontzorgt u totaal op het gebied van zonnepanelen. PureSolar onderzoekt voor u tevens de mogelijkheden op het gebied van gemeentelijke en provinciale subsidies en indien nodig begeleiden we het vergunningtraject. Indien u dit wenst verzorgen wij ook de aanmelding van uw zonnepanelen bij uw energieleverancier.

Verder vinden wij van PureSolar het erg belangrijk onze klanten energiebewust te maken. Hiervoor heeft PureSolar een ambassadeursprogramma opgezet. Dit houdt in dat wanneer u klanten aanbrengt u hiervoor wordt beloond met bijvoorbeeld een besparingspakket of een tablet. Wilt u hier meer over weten vraag het aan een van onze adviseurs of kijk op onze ambassadeur pagina.

Waarom PureSolar?

  • PureSolar staat voor een persoonlijke benadering
  • PureSolar biedt u een op maat gemaakt zonnepanelen systeem
  • PureSolar biedt u een directe besparing van de maanduitgaven
  • PureSolar ontzorgt de consument totaal bij de aanschaf van PV systeem
  • PureSolar vindt nazorg van groot belang en zal daarvoor ook na plaatsing nogmaals bij u langskomen
  • PureSolar maakt de klanten meer energiebewust, met name door haar ambassadeursprogramma (besparingspakket, monitoring tools)