Contact
Ambassadeur programma
Acties
Direct uw winst berekenen

Ambassadeur programma

PureSolar hecht veel waarde aan de relatie met haar klanten. Na een plaatsing zal een adviseur van PureSolar u na een periode van een aantal weken nogmaals bezoeken. Tijdens dit bezoek kunt u eventuele vragen stellen en wordt de plaatsing van de installatie met u geëvalueerd. Ook vragen wij om een recensie inclusief rapportcijfer. Dit om onze service verder te optimaliseren.

Wat houd het ambassadeursprogramma in?
Vrienden en bekenden kunnen natuurlijk ook geïnteresseerd zijn in de voordelen die zonnepanelen van PureSolar kunnen bieden. Levert u 3 namen aan van mogelijke klanten, dan waarderen wij dat met een externe draagbare oplader, een Solar Powerbank genaamd, waarmee diverse apparaten opgeladen kunnen worden (zoals bijvoorbeeld uw mobiele telefoon of uw tablet).

U kunt deze namen en adressen ook via onze website doorgeven. Vermeldt u dan dat het een adres is wat van u afkomstig is. Zodra 2 van de 3 afspraken bij deze mogelijke klanten hebben plaatsgevonden, overhandigen wij u de Solar Powerbank.

Een verkoop op een door u opgegeven adres?
Mocht er ook nog een verkoop plaatsvinden op een adres wat door u is doorgegeven, dan waarderen wij dat met een door u uitgezocht cadeau.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden

  • MediaMarkt cadeaubon t.w.v. €75,00
  • Dinercheque t.w.v. €75,00
  • VVV-bon t.w.v. €75,00
  • Tablet waarmee u de opbrengsten van uw zonnepanelen kunt monitoren.

Zodra de zonnepanelen bij de door u aangeleverde klant zijn geplaatst brengt uw verkoopadviseur de cadeaubon/tablet bij u langs.

Straatambassadeursprogramma
Naast het reguliere ambassadeursprogramma heeft PureSolar tevens een straat-ambassadeursprogramma ingericht. Dit programma omvat een kortingsstaffel aangevuld met een cadeau uit het reguliere ambassadeursprogramma, één en ander afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers in een bepaalde straat of woonblok.