Contact
Ambassadeur programma
Acties
Direct uw winst berekenen

Als ik zonnepanelen wil moet er dan ook een extra elektriciteitsgroep aangelegd worden?

Als het zonnepanelen systeem meer energie kan leveren dan 500 W moet er een extra groep aangelegd worden. Dit houdt in dat er in de meterkast een nieuwe groep gemaakt wordt met een aparte zekering. Hierop wordt een kabel aangesloten die zonder onderbrekingen direct naar de omvormer gaat. Omdat iedere installatie anders is maakt PureSolar altijd gebruik van een aparte groep die in een extra kastje geplaatst wordt. Hierdoor hoeft onze elektricien zelden aanpassingen te maken aan uw eigen elektriciteitssysteem.