Beloon jezelf, kennissen, vrienden, buren en bekenden!

Als je door onze PureSolarStars een zonnepanelensysteem hebt laten aanleggen, een laadpaal hebt laten plaatsen of een thuisbatterij hebt laten installeren, ben je niet alleen verzekerd van een perfect systeem maar ook van de toegang tot ons ambassadeursprogramma.
Als alles is aangelegd en werkt, komt een van onze adviseurs nog een keer bij je langs om te kijken of alles naar wens is verlopen en of het systeem werkt naar verwachting. Hij of zij laat dan een drietal vouchers bij je achter die je aan kennissen, vrienden, buren of bekenden kunt geven als zij bij jou gezien of van je gehoord hebben hoe de installatie is verlopen en hoeveel energie je al opwekt. Wil je behoren tot onze TOP-Ambassadeurs en heb je daarom meer dan drie vouchers nodig, dan krijg je die natuurlijk.

We belonen iedereen die ons aanbeveelt bij vrienden, kennissen, familie, buren en vage bekenden met een Primera Keuze Cadeaukaart van € 100,- als diegene ons inschakelt om ook bij hen zonnepanelen te laten installeren, een laadpaal of een thuisbatterij te plaatsen. Daar bovenop krijgen zij dan € 100,- korting op hun installatie en aanleg. Top toch?

Kijk daarom eens rond in je omgeving en ga eens na aan wie je allemaal hebt verteld over de aanleg van jouw systeem en de voordelen ervan. Misschien kun je ze wel enthousiasmeren en overtuigen om door ons een systeem aan te laten leggen. Bijbehorende beloning…