De beste merken
voor het hoogste rendement
Maak kennis met de PureSolarStars

De beste merken, de beste zekerheid

Wij kiezen alleen voor de beste merken panelen en omvormers én voegen daar optimale zekerheid aan toe. Want door het monteren en installeren van kwalitatief hoogstaande merken zonnepaneelsystemen en omvormers sla je twee vliegen in één klap. Drie vliegen eigenlijk, want als je door ons het zonnepaneelsysteem laat aanleggen geniet je van optimale zekerheid. Dat kunnen we omdat we als enige bedrijf in de branche zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Zonne Energie (SGZE), de Stichting Zonnegarant en Stichting InstallQ. En die zekerheid geldt zowel voor particulieren als bedrijven.

In de loop der tijd is het verschil in kwaliteit tussen de verschillende merken panelen en prijs per Watt piek nagenoeg nihil geworden. Vaak spelen ook de afmetingen van een paneel een rol om een zo gunstig mogelijke plaatsing mogelijk te maken. We spreken vooraf geen voorkeur uit voor een bepaald merk omdat de keuze volledig afhankelijk is van jouw persoonlijke situatie en het rendement dat je verwacht te behalen.

Q CELLS is sinds kort het enige zonne-energiemerk dat zonnepanelen aanbiedt die aan de meest uitgebreide kwaliteitsnorm in de zonne-industrie voldoen: Quality Controlled PV van TÜV Rheinland. Hanwha Q CELLS is een van ’s werelds grootste en meest erkende fotovoltaïsche fabrikanten van zonnecellen en modules. Q producten hebben een fabrieksgarantie van 12 jaar of 25 jaar.

AEG Industrial Solar is onderdeel van de AEG familie. De AEG zonnepanelen blinken uit in betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibele inzetbaarheid. En niet geheel onbelangrijk worden de zonnepanelen ontwikkeld volgens het criterium van AEG; “Perfekt in Form und Funktion”. AEG zonnepanelen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en geteste materialen en componenten. Daarmee biedt AEG de hoogste kwaliteit, een betrouwbaar rendement en een lange levensduur. De Glas Glas panelen kennen een fabrieksgarantie van 30 jaar.

SolarEdge is als één van de eerste fabrikanten een optimizer gaan ontwikkelen om het rendement van pv systemen te vergroten. Inmiddels is SolarEdge marktleider in PV stroomoptimalisatie. SolarEdge hecht daarnaast een groot belang aan veiligheid. Het systeem bestaat uit een optimizer, netomvormer en een webportaal voor het monteren en foutdetectie tot op moduleniveau (per zonnepaneel). Ieder zonnepaneel wordt voorzien van een optimizer (MPPT). Hierdoor wordt uit elk individueel zonnepaneel het maximale rendement behaald. Schaduw en mismatch hebben hierdoor geen negatief effect op de hele string. SolarEdge biedt een standaard garantie van 25 jaar op de optimizer en 12 jaar garantie op de omvormer.

Growatt is een energieonderneming die zich richt op de productie van PV-omvormers en slimme oplossingen voor gebruikersbeheer. Growatt biedt klanten premiumproducten en –diensten door middel van haar kerninvertortechnologie, strenge kwaliteitscontrole en voortdurende verbetering van de klantenservice. Growatt-omvormers worden wereldwijd op grote schaal gebruikt en het bedrijf is volgens PVBL drie jaar op rij erkend als het nummer 1 residentiële PV-omvormermerk. Growatt heeft een standaard fabrieksgarantie van 5 jaar. Deze is uitgebreid naar 10 jaar.

Huawei biedt oplossingen voor informatie- en communicatietechnologie. Met deze oplossingen bouwen ze aan een volledig verbonden, intelligente wereld. Voor elk individu, elk huishouden en elke organisatie. Huawei heeft 195.000 medewerkers in 170 landen en onderzoekscentra over de hele wereld. Het hoofdkantoor van Huawei West-Europa staat in Düsseldorf. Sinds 2005 dragen ze bij aan de telecomnetwerken en de digitalisering in Nederland.

Kies voor gemoedsrust en de wetenschap dat uw zonnepanelen zijn geïnstalleerd door REC gecertificeerde professionals. Niet elke installateur mag zichzelf een “REC Certified Solar Professional” noemen. Dit staat garant voor eersteklas service en betrouwbaarheid.

REC PROTRUST GARANTIE Wanneer uw REC-panelen worden geïnstalleerd en geregistreerd door een gecertificeerde REC Certified Solar Professional-installateur, komt u in aanmerking voor de REC ProTrust-garantie*, inclusief dekking voor product (25 jaar), prestaties (25 jaar) en arbeid (25 of 10 jaar).