Contact
Ambassadeur programma
Acties
Direct uw winst berekenen

Zonnepanelen laten plaatsen

Vrijblijvend adviesgesprek

Omdat klanttevredenheid bij ons altijd voorop staat, komen wij voor iedere situatie bij u langs. PureSolar onderscheidt zich door een persoonlijk gesprek bij u thuis om alle mogelijkheden door te nemen. We informeren u dan meteen over de kosten en lichten deze toe.

Mocht het in een uitzonderlijk geval zo zijn dat een zonnepanelen systeem bij u niet het gewenste rendement oplevert, zullen wij u dit ook altijd mededelen. Puur en Eerlijk bij PureSolar.

Ook regelen wij voor u de subsidieaanvragen, melding bij een energieleverancier en indien nodig de bouwvergunning. Geen zorgen dus voor u!

Een offerte op afstand is nooit helemaal afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wij maken graag tijd voor u vrij om een advies op maat uit te brengen.

Voor een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs klik hier.

Installatie

Op de dag van de installatie komt een van onze montageteams bij u het door u gekozen systeem plaatsen. De wijze van uitvoering wordt vooraf met u doorgesproken, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Goed om te weten is dat onze medewerkers allen zijn opgeleid om deze installaties correct te plaatsen en een gecertificeerd elektricien deel uitmaakt van het team. Onze medewerkers worden met enige regelmaat gecontroleerd op vakbekwaamheid, integriteit en veilig werken. Deze medewerkers werken per slot van rekening wel in en op uw huis.

Veruit de meeste zonnepaneel systemen zijn in 1 dag te plaatsen en aan te sluiten, waardoor de overlast tot een minimum beperkt wordt. Zodra de installatie gereed is, wordt deze uitvoerig getest. Ondertussen ruimen de andere medewerkers alles weer netjes op

Tot slot vindt er samen met u als klant nog een laatste controle plaats en wordt er een toelichting gegeven over het dagelijks gebruik.

Pas als alles volledig naar uw tevredenheid is afgewerkt vertrekken onze medewerkers.

Garantie

Fabrieksgarantie en lineaire vermogensgarantie

Op de producten die PureSolar levert zit standaard een productgarantie. Deze productgarantie wordt door de producent bepaald en is voor iedere afnemer hetzelfde. Daarnaast bieden de producenten van zonnepanelen lineaire vermogensgarantie. Dit houdt in dat een paneel na een aangeven aantal jaren nog minimaal 80% vermogen ten aanzien van het aanvangsvermogen moet kunnen genereren.

PureSolar neemt echter de verantwoordelijkheid op zich als er zich een probleem voordoet. U hoeft zelf geen contact te leggen met de fabrikant indien er defecten of storingen aan of in het systeem optreden. Hier dragen wij de complete zorg voor, omdat wij vinden dat u daar als consument recht op heeft en moet krijgen waar u voor betaald heeft.

Welke garantietermijn geldt als fabrieksgarantie van de aan u aangeboden producten en als lineaire vermogensgarantie voor de panelen, is afhankelijk van uw keuze. Uw adviseur kan u hier meer over vertellen.

Garantiefonds

Naast de algemene garanties die iedereen kan geven is PureSolar aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Dit is een groot voordeel voor u. Want wat gebeurt er met uw garantie als uw zonnepanelenleverancier failliet gaat? Die kans is altijd aanwezig, zeker als u weet dat een zonnepanelensysteem een aankoop is die langer dan een paar jaar mee moet gaan. SGZE vangt de kosten op mocht PureSolar deze in de toekomst onverhoopt niet meer kunnen dragen. Uw investering is meteen vanaf uw aanbetaling gegarandeerd (tot €3.000 incl. BTW voor de aanbetaling en tot €10.000 incl. BTW voor het complete systeem). Niet alleen uw aanbetaling, maar ook uw toekomstige garantieaanspraken worden direct door de stichting overgenomen. Op deze manier bent u er altijd verzekerd van dat u krijgt waar u voor betaald heeft.
SGZE leden dienen tevens aan de nodige technische vereisten te voldoen bij de installaties die zij leveren. Dit zorgt ervoor dat uw installatie altijd met de grootste zorg wordt aangebracht en inwerking wordt gesteld.

LET OP: Als u uw zonnepaneelsysteem zakelijk aanschaft kan SGZE helaas niets voor u betekenen. Zij werken vanuit de gedachte dat een bedrijf of ondernemer dezelfde rechten en plichten heeft als zijzelf. SGZE is er uitsluitend voor de particuliere consument en alleen zij kunnen aangemeld worden bij de stichting.

Service en onderhoud

Na plaatsing heeft een zonnepanelen systeem weinig onderhoud nodig. Wel is het raadzaam eens per jaar de installatie te laten controleren. De installatie kan door enkele korte testen en metingen gecheckt worden op onvolkomenheden of verminderde opbrengsten. Deze service kunnen wij ook aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven.

Verhuisservice

Een zonnepanelen systeem is een waardeverhogende factor van uw woning. Immers de nieuwe eigenaar betaalt maandelijks beduidend minder voor zijn energie, waardoor er meer overblijft voor andere uitgaven. Tevens verbetert een pv-systeem het energielabel van de woning.

Natuurlijk is het mogelijk de installatie mee te verhuizen. Wij bieden hiervoor een verhuisservice aan waardoor u zelf geen omkijken heeft naar de herinstallatie van het systeem. Wellicht is het zelfs zo dat er aanpassingen mogelijk of noodzakelijk zijn. Ook hiervoor kunt u een afspraak maken met ons, zodat een van onze adviseurs e.e.a. ter plaatsen kan beoordelen.