Regie over je eigen energie

Ben jij klaar om zelf energie op te wekken én op te slaan? Bereid je voor op de toekomst en behaal maximaal rendement uit jouw opgewekte energie. Naar verwachting zullen de regels rondom zonnepanelen en de teruglevering van energie de komende jaren veranderen. Hierdoor wordt opslag de toekomst! Met een Huawei thuisbatterij sla je de opgewekte energie op voor eigen gebruik. Zo ben je niet meer volledig afhankelijk van het net. Kortom: pak de regie over je eigen energie!

De ontwikkelingen op het gebied van energieopslag voor huishoudens gaan razendsnel. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Luna thuisbatterij van Huawei

Nu bij ons verkrijgbaar: de Luna thuisbatterij van Huawei. Met deze thuisbatterij sla je energie op voor eigen gebruik. Zo kun je jouw eigen opgewekte zonnestroom ook ‘s avonds gebruiken en verdubbel je dus het verbruik van je eigen zonne-energie. Hierdoor hoef je dus minder stroom in te kopen en ben je ook als het donker is minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. Creëer je eigen microgrid met zonnepanelen, een omvormer, laadpaal, energiemanagementsysteem en een thuisbatterij.

Een aantal voordelen van de Huawei thuisbatterij:

  • Veilig en betrouwbaar
  • Geschikt voor alle Huawei omvormers
  • Altijd noodstroom ter beschikking
  • Gebruik je eigen zonne-energie, ook als de zon niet schijnt
  • Klaar voor de toekomst met je eigen energievoorziening
  • Plug-and-play toe te voegen aan jouw Huawei PV-systeem
  • Modulair uitbreidbaar
Overtuigd van de voordelen van een zonnepanelensysteem van PureSolar?
Maak dan snel een adviesafspraak

040 760 0977

info@puresolar.nl

Geschikt voor elk huishouden

Met de LUNA thuisbatterij garandeert Huawei wederom optimale energieopwekking, efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid. De thuisbatterij is veilig in gebruik en heeft een garantie van 10 jaar. De batterij is geschikt voor zowel de 1- als 3-fase-omvormers van Huawei, waardoor deze in ieder huishouden te gebruiken is. Daarnaast is de thuisbatterij modulair en kan het eventueel in een later stadium uitgebreid worden.

De LUNA thuisbatterij kent 3 modellen van respectievelijk 5, 10 en 15 kilowattuur stroom. Ter vergelijking: een wasbeurt van een wasmachine verbruikt gemiddeld 1 kilowattuur, een koelkast verbruikt ongeveer 0,5 kilowattuur per 12 uur en automobilisten verbruiken afhankelijk van het model elektrische auto tussen de 40 en 100 kilowattuur om deze volledig op te laden.