Kijk, we snappen heus wel dat je, of je nou een particuliere of een bedrijfsmatige oplossing zoekt, niet meteen zit te wachten op iemand die bij je over de vloer komt. Dan heb je toch altijd een beetje het gevoel dat je met zo iemand in zee moet gaan. En soms is het best fijn om in de relatieve anonimiteit en volledig vrijblijvend jezelf te oriënteren. Dat is natuurlijk prima. Maar in ons vak is alles wat niet echt goed is doorgerekend en afgestemd op specifieke situaties en wensen, écht nattevingerwerk. Vaak met grote teleurstellingen achteraf omdat je je veel meer had voorgesteld van het rendement. En daarvoor moet er echt een van onze adviseurs bij je langskomen. Wees gerust, ze bijten niet…

Laten we voorop stellen dat, als een van onze verkoopadviseurs bij je op de koffie komt, je niet meer kwijt bent dan een, of misschien twee kopjes koffie en een beetje van je tijd. Je bent daarna in ieder geval een stuk wijzer en heel goed in staat om een gefundeerde beslissing te nemen. Gebaseerd op een reële berekening van álle kosten en álle opbrengsten. Daar hoort ook bij dat een particuliere klant de BTW van de aanschaf van het systeem terugkrijgt (minus een forfait). Veel klanten weten dat niet, en dat scheelt toch een flinke slok op de aanschafborrel. Wij regelen deze teruggave voor onze klanten. Als service. En dat in combinatie met een driedubbele garantie omdat we als bedrijf zijn aangesloten bij Stichting Zonnegarant, InstallQ én Stichting Garantiefonds Zonne Energie. En dat kan geen enkel ander bedrijf in Nederland zeggen…

De installatie

Als je, nadat we je volledig hebben geïnformeerd en alles goed met je hebben doorgenomen, voor PureSolar kiest, en we zouden niet weten waarom je dat niet zou doen, dan komt uiteindelijk de dag van de installatie van het systeem. Hoe dat in zijn werk gaat hebben we dan ook al helemaal met je doorgenomen, dus je komt op die dag, of dagen, niet voor verrassingen te staan. We hebben eventueel al de subsidieaanvragen en de melding bij een energieleverancier voor je geregeld. Als je wil assisteren we ook bij de aanvraag van een bouwvergunning. Zodoende is alles klaar voor een volledig zorgeloze installatie.

Alle PureSolarStars zijn goed opgeleid en volledig gecertificeerd volgens de allerlaatste richtlijnen. Als het systeem is aangelegd en geïnstalleerd wordt het geheel getest en ruimen we alles nestjes op zodat je je huis of bedrijfspand weer zo aantreft zoals we het hebben aangetroffen toen we kwamen. We lopen alles samen nog een keer door en doen nogmaals een volledige controle. Pas als je helemaal tevreden bent gaan we weg.

Na een paar weken komt jouw adviseur nog een keer bij je langs om je te vragen of alles naar behoren werkt en of je nog vragen of opmerkingen hebt. Tja, dat kost je dan waarschijnlijk wel nóg een keer een kopje koffie. Maar dan weet je wel dat, mocht er nog iets zijn dat je wil weten of opmerken, er iemand is die het voor je kan oplossen of regelen. En je krijgt dan je ambassadeursvouchers uitgereikt waarmee je vrienden, bekenden, familie en buren én jezelf kunt belonen als zij op jouw aandragen ook bij ons een systeem laten aanleggen.